Unified Communications. Verzamel alle UC-sessies vanaf elke plek in uw organisatie, onafhankelijk van de gebruikte tool, in één doorzoekbare, georganiseerde locatie, namelijk Qumu. Op deze manier kunnen gebruikers ze makkelijk en snel terug vinden. Lees de datasheet.

 


 

Video conferencing. Door de corona crisis wordt wereldwijd veel meer gebruik gemaakt van videoconferencing. Een video conference call, ongeacht vanuit welk platform (denk aan Polycom, Cisco Webex, Vidyo, Zoom, Pexip, Skype4B, Teams, Vcube, Starleaf), kan eenvoudig in het Qumu platform worden opgenomen. Zo kunnen anderen deze bekijken, bewerken of er een verslag van maken (on-demand). Door video conference calls, live en on-demand, aan te bieden, wordt deze vorm van communicatie voor meer mensen ontsloten en worden meer mensen bereikt.

 


 

Employee Broadcast. Het Qumu Videoplatform  verzorgt live streams voor een geselecteerd gezelschap. Dit kan een les zijn voor medewerkers vanaf een laptop met een webcam of een live webinar voor klanten over de gehele wereld met professionele opname apparatuur. Vanuit het platform kunnen de deelnemers meedoen aan polls en hun reactie geven (waaronder chats en Q&A). De resultaten kunnen direct grafisch worden gedeeld. Hierbij wordt een webinar interactief en wordt het aantrekkelijker om te volgen. Ook kunnen er documenten, slides, PDF's, URL’s en video’s gedeeld worden.


 

Employee Onboarding. Geef nieuwe medewerkers de mogelijkheid om korte trainingsvideo's te bekijken, zodat ze zich kunnen concentreren op specifieke onderwerpen en de informatie die ze ontvangen echt kunnen absorberen.

 

 

 

 

 


 

iPTV. Het afgelopen decennium hebben oudere op hardware gebaseerde iPTV-systemen moeite gehad om te voldoen aan de behoefte aan streaming televisie, altijd en overal binnen de onderneming. Qumu iPTV is een software-only oplossing die iPTV naar elk apparaat kan streamen, ongeacht de configuratie of locatie, terwijl het gebruik van de bestaande infrastructuur van een bedrijfmogelijk maakt.

 


 

Customer Service. Best practices delen met klanten of partners in een live, interactieve setting is een geweldige manier om uw publiek nieuwe tools tegeven om het meeste uit wat u doet te halen. 

 

 

 

 


 

Executive Presentations. Het is cruciaal dat directeuren en managers de gegevens over de voortgang van hun afdelingen op een duidelijke, beknopte manier kunnen presenteren aanleidinggevenden in de C-Suite, zonder al te veel tijd te kosten.

 


 

Training. Video is het optimale communicatiemiddel om snel, eenvoudig en veilig groepen van mensen te informeren en enthousiasmeren. Of het nu gaat om een community van sollicitanten, eigen medewerkers, klantgroepen of sponsoren, videobookings.com zorgt ervoor dat elke groep een eigen video-app krijgt. Hierin wordt continu relevante videocontent  gepubliceerd en afgestemd op de eigen interesses. Zo bouwt u blijvend aan een betrokken en enthousiaste doelgroep op basis van uw boodschap.


 

Social Video Portal. Video die opgeslagen en beheerd worden op het Qumu Videoplatform, kunnen worden gedistribueerd met elk bestaand samenwerkingsplatform, zoals Slack, Sharepoint, Jive, Yammer, Huddle en WordPress, of via een eigen intranet. Gebruikers kunnen ook snel en eenvoudig aangepaste viewer portals maken, met volledige beveiligingsondersteuning. Deze portals kunnen geheel gebrand worden in de stijl van de organisatie. Zo kunnen er speciale portals voor klanten, medewerkers of leveranciers worden gemaakt met op maat gesneden video content.


 

Marketing. 57% van de consumenten zegt dat productvideo's hen meer vertrouwen geven in hun aankoop en dat online shoppers 64% meer kans hebben om een aankoop te doen na het bekijken van een video.