Máxima - gratis te downloaden. Video is het optimale communicatiemiddel om snel, eenvoudig en veilig groepen van mensen te informeren en enthousiasmeren. Of het nu gaat om een community van sollicitanten, eigen medewerkers, klantgroepen of sponsoren, videobookings.com zorgt ervoor dat elke groep een eigen video-app krijgt. Hierin wordt continu relevante videocontent gepubliceerd en afgestemd op de eigen interesses. Zo bouwt u blijvend aan een betrokken  en enthousiaste doelgroep op basis van uw boodschap. Bekijk de website van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. En de link naar de case beschrijving.

 


 

Zoom App Marketplace - Qumu Stream, Record and Manage - gratis te downloaden. U kunt nu Zoom-vergaderingen streamen, opnemen, opslaan en beheren - zonder capaciteitsbeperkingen of negatieve effecten op de bandbreedte - voor gebruik op elk apparaat. U kunt ook Zoom-vergaderingen opnemen voor compliance doeleinden, opgenomen vergaderingen distribueren via bedrijfsportalen en systemen voor het delen van kennis, opgenomen vergaderingen opslaan in een beveiligde repository met bewaarbeleid en toestemmingsworkflows, en on-demand vergaderingen doorzoeken met behulp van een verscheidenheid aan intelligente zoekmethodes. Download. En kijk bij Synergie.

 


 

 

Videobookings - gratis te downloaden. Neem een kijkje in onze voorbeeld app. Ontdek hoe u zelf uw doelgroep kunt informeren. En hoe u wellicht geld kunt verdienen met uw eigen video app (convert and monetize).

 


 

Qumu View. Bekijk video en slides tegelijkertijd. Voeg opmerkingen toe en deel. Blader, bekijk en zoek naar uw bedrijfsvideo's.

 

 


Qumu Capture. Neem video's op met uw mobiele apparaat (smart phone, tablet) en upload direct naar uw eigen veilige Qumu Cloud omgeving.