Voor meer informatie over onze workshops;

Bel +31 (0) 20 2615241 / Mail info@DGVO.nl

Workshops

Ook kunt u bij ons terecht voor workshops, zoals bijvoorbeeld "Filmen en editen met je eigen smartphone"


 Maak een video met je eigen smartphone. Leer videoblogs (vlogs) of bedrijfsfilms maken & editen met je smartphone of tablet.

Jezelf of je bedrijf filmen, dat doe je gewoon zelf: je studio heb je in huis, want dat is je eigen smartphone. Nu nog een microfoontje en een selfiestick en je hebt de belangrijkste attributen voor een persoonlijk filmpje. De onderwerpen vind je dichtbij, want dat ben je zelf, dat zijn je klanten, je publiek, je werk of je bedrijf. 

 Tijdens de workshop word je meegenomen in de wereld van online video. Waarom doet bewegend beeld het zo goed bij publiek en klanten. Wat filmen met je smartphone inhoudt inclusief handige trucjes en tips om daar zelfstandig een succes van te maken.

 En daarna word je aan het werk gezet. In de VlogChallenge. Dan ontdek je samen met anderen hoe je zelf een succesvolle video maakt. En je brengt al het geleerde in praktijk voor je eigen werk of business. Tijdens de terugkomdag wordt het resultaat gezamenlijk bekeken en beoordeeld. Leerzaam, erg leuk om te doen en het belangrijkste; de kwaliteit van je zelf gemaakte filmpjes wordt zo goed dat ze geschikt zijn voor zakelijk gebruik.