Online video vacatures

Unieke ondersteuning voor online vacatures

De vacature video applicatie

Het wordt steeds lastiger om tussen al die online vacatures op te vallen. Maar met een video vacature lukt dit wel. Men kijkt namelijk liever naar een video dan het lezen van een tekst. En met de video vacature applicatie neemt u niet alleen makkelijk zelf een video op maar combineert u deze ook met alle relevante documentatie in één makkelijk deelbaar videobestand. En heeft u meerdere vacatures dan kunt u die combineren in  één videobestand. Geïnteresseerden kunnen makkelijk switchen tussen de verschillende vacatures.

 1. Een introductie video zegt meer dan tekst
 2. Sollicitanten krijgen via video een betere eerste indruk van de vacature
 3. Val op naast al die andere vacatures
 4. Alle vacatures en alle bijhorende informatie in 1 bestand. Overzichtelijk en makkelijk online delen.
 5. Laat de nieuwe werkplek zien, en maak alvast kennis met de nieuwe collegas
 6. Inclusief rapportages over het bekijken van de video vacature
 7. U kunt zelf de video opnemen en de informatie integreren, geen externe productiekosten
 8. Nu 30 dagen free trial mogelijk 

Onboarding

Video is niet alleen erg belangrijk tijdens de werving & selectie maar zeker ook daarna bij het onboarding proces

Organisaties gebruiken al jarenlang video’s bij het trainen van nieuw personeel. Maar het gebruik van een online onboarding videoplatform maakt dit veel effectiever. Door het beschikbaar stellen van een video portal vol met korte introductie- en trainingvideo’s kunnen nieuwe medewerkers zich snel nieuwe informatie eigen maken. Niet door het bekijken van een lange (saaie) video maar door het bekijken van meerdere korte video’s die specifiek voor hen van toepassing zijn, rekening houdend met functie en aandachtsgebieden. De korte video’s worden verrijkt met to the point slides, animaties, relevante documentatie en doorlinkjes naar bijhorende webpagina’s en bedrijfsapplicaties. Zo krijgt iedere medewerker snel inzicht in het bedrijf, de cultuur, de mensen en de nieuwe functie. En door het kiezen van een eigen route in het onboarding videoplatform kiest de nieuwe medewerker precies die informatie die voor hem of haar van toepassing is. Sommige organisaties zoals PA consulting geven nieuwe medewerkers daarom enkele weken voor de daadwerkelijke start al online toegang tot het onboarding videoplatform. Zo voelen de nieuwe medewerkers zich sneller thuis op hun nieuwe werkplek. 

Curriculum Vitae delen met de CV Video Applicatie

Unieke ondersteuning van digitale video CV's voor 1 of meerdere kandidaten die een stage of werkplek zoeken

 
Alle kandidaten in één video
 
Zoekt u voor een groep kandidaten een stage of werkplek, dan biedt DGvO u een unieke ondersteuning via de CV Video Applicatie. Alle kandidaten nemen zelf een korte introductie video op (ca 30 seconden) via hun smartphone of tablet. In de CV Video Applicatie voegt u aan de video een samenvatting (1 slide) en een CV bestand toe en een link naar een bijvoorbeeld het profiel op LinkedIn (of een andere relevante profiel website). De CV Video Applicatie bundelt de informatie van alle kandidaten in één beveiligd videobestand dat u makkelijk en veilig met opdrachtgevers kunt delen. De opdrachtgevers krijgen zo snel én overzichtelijk, de relevante informatie van de kandidaten; snel schakelen tussen de introductie video’s per kandidaat en direct alle informatie over die kandidaat in beeld.

 

Makkelijk en Veilig

Waarom een online CV Video?

 

 1. Een introductie video zegt meer dan een begeleidende brief.
 2. Opdrachtgevers krijgen via video een betere eerste indruk van de kandidaat.
 3. Ook zeer geschikt voor kandidaten met een taalachterstand.
 4. Alle kandidaten en alle persoonlijke informatie in 1 bestand. Overzichtelijk én veilig.
 5. Kandidaten kunnen zelf video's opnemen en informatie aanleveren; geen externe productiekosten.
 6. Uitgebreide rapportages en analyses over wanneer, hoe lang en door wie de video bekeken is.
 7. Nu 30 dagen free trial mogelijk.