Qumu’s enterprise video oplossingen maken DGvO’s video consultancy services compleet.

London, UK June 9, 2016 – Qumu (NASDAQ: QUMU), de markleider in enterprise video, kondigt vandaag de samenwerking aan met DGvO, een van de meest toonaangevende video consultancy services bedrijven in Nederland, België en Luxemburg.

Qumu biedt een flexibel, schaalbaar en volledig beschermd video content management platform aan voor ondernemingen, media bedrijven en publieke instanties. Qumu’s innovatieve oplossingen, gecombineerd met de expertise van DGvO, helpen organisaties de impact van hun video content te versterken. Dit zorgt voor betere communicatie, kennisoverdracht en samenwerking.

Zoals Bas van Oosten (medeoprichter en general manager van DGvO ) het zegt: “Qumu en DGvO zorgen samen voor een perfecte oplossing voor het maken, beheren en publiceren van video content. Qumu’s platform zorgt voor stroomlijning van het technisch beheer en distributie van videocontent en zorgt ervoor dat alle video’s veilig en in de hoogste kwaliteit, op de juiste plek voor de juiste doelgroep worden gepubliceerd”.

 

“Een video specialist zoals DGvO als partner is essentieel om aan de vraag te kunnen voldoen van onze klanten in deze regio” zegt Vern Hernzlik, Qumu CEO. “ Qumu’s toonaangevende video oplossingen, samen met de focus van DGvO op dienstverlening, verzekeren onze klanten in de Benelux van een succesvolle implementatie en gebruik van onze video oplossingen”.

Over Qumu Corporation
Qumu (NASDAQ: QUMU) levert de middelen aan bedrijven om hun video content te beheren, te beveiligen, te distribueren en het succes ervan te meten. Qumu's innovatieve oplossingen zorgen voor krachtige video toepassingen voor medewerkers, partners en klanten.

Qumu helpt wereldwijd duizenden ondernemingen hun video content optimaal in te zetten. Ongeacht omvang van het publiek, aantal gebruikers, het device of het netwerk. De oplossingen van Qumu zorgen ervoor dat organisaties optimaal gebruik maken van de impact van video.

Additionele informatie is beschikbaar via www.qumu.com.

Over DGvO

DGvO beschikt over een team van ervaren business- en technologie videoconsultants. Het team is zeer ervaren met het zakelijke gebruik en de implementatie van video productie, video content, opslag en beveiliging, video streaming inclusief town hall meetings, interactieve video presentaties, video over IP, zoekmechanisme’s, monitoring en rapportages.

DGvO richt zich op de methodieken, hulpmiddelen, services en industrie “best practices“ die ervoor zorgen dat video echt het verschil maakt binnen uw organisatie.

 

Additionele informatie is beschikbaar via www.dgvo.nl.

Media Contacts:
Pete Steege

Director of Marketing Communications Qumu Corporation
+1 612-638-9084

Bas van Oosten

General Manager DGvO
+31 6 14 157 215

BasvanOosten@DGvO.nl